perjantai 1. helmikuuta 2008

Tuuli käy kylmästi

Täällä ollaan taas, hengissä hyvinkin. Ripustaminen menikin yllättävän joutuisasti, olin ladannut ylenpalttisesti energiaa siihen tapahtumaan, ja energiaa riitti sitten kaikenlaiseen pörräämiseenkin. Ja sitten nukuttiin pitkään ja hartaasti. Ja sillä välin, voi kauhistus, lunta on tullut puoli metriä ja järisyttävän huonoja työttömyysturvaohjeistuksia ja ties mitä.

Että taiteilijoille (tai tutkijoille ja em. alojen väleillä liikkuvalle prekariaatille) ei tarvitse maksaa työttömyyskorvausta, mikäli on alan koulutus, omistaa pensselit ja vuokrasopimuksen työhuoneelle, mikäli kuuluu alan ammattiliittoon ja hakee (!!siis ei edes tarvitse saada!!) apurahoja. Tässä ei riitä huutomerkit ilmaisemaan ajatuksiani. Tultasyöksevä lintu kertoi asiasta ajallaan ja hänen kauttaan pääsee katsomaan Hesarin juttua asiasta. (Minkätakia HS:n arkistoon ei pääse ilmaiseksi?)

TATUSOTU on sivusto, jossa käsitellään taiteilijoiden ja tutkijoiden ynnä muiden työkkärin & Kelan rattaiden väliin putoojien asioiden ajoa.

Ei kommentteja: