perjantai 15. helmikuuta 2008

Näyttelykuvia


Kosketus. Öljyväri kankaalle, 2008
Olemisesta ja ajasta, osa IV. Installaatio, 2008; jousipatja, liivate, akryyliväriKosketus. Öljyväri kankaalle, 2008
Olemisesta ja ajasta, osa III. Installaatio, 2008; nenäliina, pieluskirja, ihokivi, hanskat


Halu. Öljyväri kankaalle, 2008

Olemisen tapaa. Öljyväri kankaalle, 2007. (pieni maalaus)

Olemisesta ja ajasta, osa II. Installaatio, 2008; zetorin rengas ja nyplätty pitsi

Olemisesta ja ajasta, osa I. Installaatio, 2008; leipäpussinsulkijat

Ilmestys. Akryyliväri kankaalle, 2007
Halu. Öljyväri kankaalle, 2008
Olemisesta ja ajasta, osa II. Installaatio, 2008; zetorin pyörä, nyplätty pitsi

* * *
Tältä siellä näyttää, hillittyä ja hallittua. Olen hieman ihmeissäni tuloksesta, sillä edellisessä näyttelyssäni roikkui lakanoita joka paikassa ja repaleiset akvarellit rellottivat seinillä. Mutta tämä oli laitettava kyllä näin, koska tuo installaatio oli niin tiukkailmeinen.

Olen onnellinen, pidän näyttelystäni.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maisema on mieliala, jos lakanat ovat eheytyneet. Tuleekohan se vahva eroottinen lataus kaikkiin muihinkin esineisiin siitä maalauksesta? On niissä tietenkin erotiikkaa ja naiseutta jo sinänsä: sängynpohjaa, liivatetta, pitsiä, hanskat ja Zetorin pyöräkin on pyöreä. Minusta myös spiraali on aina, yhteydessä kuin yhteydessä, tuntunut erityisen feminiiniseltä kuviolta.

Scribe of Salmacis kirjoitti...

Tämä on nyt se Hämeenlinnan näyttely? Sääli, ettei tunnu yksinkertaiselta siellä tähän hätään käydä ja etteivät kuvat avaudu tuon suuremmiksi. Se on tietysti ymmärrettävää. On hauskaa nähdä aikaisemmin internetistä (kuten tuli aikaisemmin mainittua) bongattavissa olevien lakanoiden ohella muitakin töitäsi. Pidän [liian] raskaan näköisen pyörän seiteistä ja sekä erikseen että suuremmassa maalauksessa näyttäytyvästä voluptuöösistä kukinnosta. Tuntuu, että pyörässä tulisi olla ainetta tiheässä kuin valuraudassa. Mutta onko Zetor tsekkitraktori? Pitsin rihmat käyvät suhteessa sietämättömän keveiksi. Sikäli, kun kuvista nyt näkee ja uskaltautuu muodostamaan mieltä.

Soli kirjoitti...

Sokea kana:
Niinkös olenkin maisemaltani eheytynyt, yllättävä ajatus. Toivon kuitenkin vielä pelmuttelevani lakanoita toisissa yhteyksissä, ei se vielä tyhjentynyt. Samaa mieltä, että kovasti oli latinkia kaikissa esineissä.

Tulta syöksevä:
Tsekkitraktori...:-)hmmm, kiitos! Näistä kuvista ei vielä oikein näe, tarkemmat tulee piakkoin. Jostain syystä kuvan päälle tuleva käpälä ei toimi, eli suurenna kuvaa.

Scribe of Salmacis kirjoitti...

Hmh, houkuttelet näemmä kaikenlaisia lintuja piipittämään lokiisi.

Kolmannen kuvan käpälä kyllä suurentaa, mutta ei muita. Kuva ei silti ole kovinkaan tarkka.