maanantai 9. kesäkuuta 2008

Ei palvelu parane jos ei väki vähene

Sietämätöntä! Olen yrittänyt lueskella suosikkiblogejani, jotka olen uskollisesti pitänyt Blogilistan suosikkisivuilla, mutta nyt uudistuksen jälkeen putoan koko ajan pois kirjautuneisuudesta. En halua viittäkymmentä kertaa päivässä kirjautua sisään systeemiin!! Aioin valittaa tästä, mutta sitä varten minun pitäisi rekisteröityä erikseen blogilistan sisällä sijaitsevaan sivustoon. Naurettavaa. Taidanpa kerätä kampsuni ja kaverini pois sieltä roikkumasta ja unohtaa koko kehityksen katariinanpyörän.

Vastaisuudessa luen suosikkejani vain omien sivujeni linkkien kautta. Jostain kun keksin vielä sen urlin, joka tarjoaa satunnaiselle Työhuonevieraalleni avaimen luokseni, lisään sen sivupalkkiin.

4 kommenttia:

Anita Konkka kirjoitti...

Hei,

hanki Google Reader, ilmainen syötteenlukija ja tilaa sillä suosikkiblogisi, niin näet milloin ne päivittävät. Ei tarvitse sitten turhaan klikkailla. Olen käyttänyt sitä kuukauden, se on todella kätevä. Se tuli Google kalenterin mukana ja kesti aikansa ennen kuin huomasin sen. Muitakin syötteenlukijoita on, mutta en ole kokeillut niitä. Parnasso-blogia ei voi lukea Google Readerilla, koska sillä ei ole syötettä.

Soli kirjoitti...

Ahaa, kiitos vinkistä! Onneksi aina joku on selvillä tuon valtameren hyödyllisistä kohteista!

Anonyymi kirjoitti...

Itse nurisin nurinani blogilistan kehitysblogiin, ei tarvinnut kirjautua :)

Mutta ihan syvältä se kyllä on, koko plokilista nykyisin... Riideriä on minullekin suositeltu, mutta josko nyt vielä yrittäisin sinnitellä.

Scribe of Salmacis kirjoitti...

Aivan totta ja sama ongelma. Googlen palveluiden kanssa itselläni on pieni koordinaatio-ongelma, koska olen mennyt ja hajauttanut Google-sidonnaiset toimeni useamman tunnuksen alle. Edes lokini ei ole oman sähköpostiosoitteensa takana! Soimaan itseäni harvinaisesta hölmöilystä ja saan säännöllisesti impulssin tuhota koko lokin; vain, jotta maailma palaisi järjestykseen. Uusien palveluiden hankkiminen on nykyisellään työlästä, koska se merkitsee joka tapauksessa ainaista uudelleenkirjautumista. En tiedä liittyykö tämä tuohon Anitan mainitsemaan readeriin.